10-17.4 2019 Wellness-vecka i Almuñécar

Den här resan är för dig som behöver en veckas avbrott, då du helhjärtat får tänka på dig själv, din hälsa och ditt välmående.

Kanske du återhämtar dig efter en längre tids sjukdom, kanske du främst är trött efter en lång och tung vinter och längtar efter en paus.

Den här veckan ger dig tid att bromsa in, röra på dig och tanka energi för en nystart. Det blir också god mat och lokala viner i trevligt sällskap!

Och varje dag är du omgiven av ett blått och glittrande hav, mäktiga bergsvyer och den andalusiska värmen.

Veckan sätter ditt välmående i fokus och erbjuder dig några enkla verktyg att hitta balans och ro. Resans motto är ’i lagom dos’ och det finns inga måsten eller krav. Du bestämmer själv hur mycket du kan och vill delta.
Anmäl dig här

YOGA, MASSAGE OCH SPA
Yogapassen och massagen ger dig nycklar till att återställa och behålla en inre jämvikt i vardagen. Yogastilen är meditativ flow-yoga blandat med Yin- och Kundalini-yoga och passar för såväl nybörjare som mer erfarna yogautövare. Massagen är klassisk svensk massage med triggerpunktsbehandling vid behov. I programmet ingår ett dagspass på ett spahotell men det finns möjighet att boka mera på plats.

VANDRING
Varje dag har du möjlighet att delta i vandringar och njuta av de storslagna vyerna. Du väljer själv vilka du deltar i. Under vandringarna respekterar vi både den som vill gå i egna tankar och den som hellre samtalar med sina medvandrare.
Vandringarna varierar mellan 5-10 km/dag i maklig takt och kräver ingen superform, endast goda skor! För den som vill och orkar, är det möjligt att öka på antalet km/dag.

ALMUÑÉCAR, COSTA TROPICAL
Almuñécar är en genuint spansk kuststad med en 3000 år lång historia. Den har ca 30 000 invånare och ligger i provinsen Granada på Costa Tropical, 80 km öster om Malaga. Området är känt för sitt gynnsamma klimat tack vare läget vid foten av Sierra Nevada och bjuder på mer än 300 soldagar per år. Här odlas bl.a. tropiska frukter som annars inte klarar sig i Europa.

PRELIMINÄRT DAGSPROGRAM
10.4: Resdag. Transfer från Malaga Airport till Almuñécar. Incheckning på Hotel Victoria Playa ca 18.00. Middag Victoria Playa.
11.4: Yogapass. Tapasrunda i Almuñécar för att bekanta oss med stan. Dag på stranden/vid poolen? Middag Victoria Playa.
12.4: Yogapass. Spa-dag på hotell i Almuñécar. Middag Victoria Playa.
13.4: Yogapass. Vandring i Vélez de Benaudalla längs Ruta de la Agua. Vi besöker också Jardin Nazarí och Olivmuséet. Middag Victoria Playa.  
14.4: Inget planerat program. Det är Palmsöndag och Semana Santa, den heliga veckan, inleds med stor procession genom stan. Middag Victoria Playa.
15.4: Yogapass. Vi går en lätt vandring i romerska fotspår i Almuñécar och avslutar med ett besök på en ekologisk fruktgård. Middag Victoria Playa.
16.4: Yogapass. Vi vandrar längs kusten till Punta de la Mona/La Herradura (ca 10 km t/r).. Eftermiddag/kväll egen tid. Middag Victoria Playa.
17.4: Avresedag. Start ca 7.20 mot Malaga Airport.

Yogapassen hålls i regel på förmiddagen efter frukosten. Massageschemat uppgörs under första dagen. (Vi förbehåller oss rätten till smärre förändringar i programmet)

Yogainstruktör, massör Jannina Sourander, +358 40 503 7445, jannina.sourander@gmail.com, https://www.instagram.com/multiyoga.tmi/?hl=sv

Rese-/vandringsledare Marianne Kummel-Kunnas, +358 40 522 6587, info@kalliopeja.fi, https://almunecarsite.wordpress.com

INNEHÅLL OCH PRIS
Datum: 10-17.4 2019 (7 nätter)

Plats: Almuñécar, Costa Tropical, Granada
Pris: 725 €, vilket inkluderar

  • Hotellinkvartering i dubbelrum, Hotel Victoria Playa, (****)
    tillägg för enkelrum 125€
  • Halvpension
  • Ledda vandringar inkl transport (5)
  • Ledda yogapass (~60 min) (5)
  • 2×30 min massage/person
  • Inträde till Spa-hotell
  • Inträde till Jardin Nazarí, Olivmuséet
  • Besök på ekologisk fruktträdgård inkl. tapas på tropiska frukter

Endast 20 platser. Min.antal: 12 pers. Anmäl dig här

FLYG
Notera att flygresor inte ingår i vandringspaketet. Flygfältstransporten Malaga-Almuñécar t/r ingår i priset och är planerad enligt följande flyg:
Från/till Helsingfors
10.4. Hfors- Malaga kl. 12.20/D85121 (Norwegian, direktflyg), framme kl. 16.05
17.4. Malaga-Hfors kl. 10.35/D8515 (Norwegian, direktflyg), framme kl. 16.10
Från/till Stockholm/Arlanda
10.4 Stockholm-Malaga kl. 11.50/D85051 (norwegian, direktflyg), framme kl. 16.15
17.4. Malaga-Stockholm(-Hfors) kl. 11.10/DY4222 (Norwegian), framme kl. 15.20 resp. 18.25 
Vi möter er vid ankomsten till Malaga och följer er vid hemresan ända till check-in disken.
Om du har andra flygtider än de ovannämnda, ta kontakt så fixar vi flygfältstransport åt dig/er. No problem!

ANMÄLAN, BEKRÄFTELSE OCH BETALNING
Du anmäler dig genom att fylla i det elektroniska anmälningsformuläret. Alternativt kan du också skicka dina uppgifter per e-post. Som bekräftelse får du en faktura på förhandsbetalningen per e-post. Du säkrar din plats genom att betala förhandsbetalningen på 300€ vid anmälan. Slutraten bör vara betald senast 18.3.2019.

RESEFÖRSÄKRING
Du ansvarar själv för rese- och resegodsförsäkringar. Vid behov använder vi Vithas Medical Center ett stenkast från hotellet, där det numera ges service både på svenska och finska.
Om du skaffar ett EU-sjukvårdskort, är du berättigad till offentlig akutvård i Spanien.

AVBOKNINGSVILLKOR
Avbokningsvillkoren är uppgjorda enligt den finländska paketreselagen som trädde ikraft 1.7.2018. Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring som innehåller annulleringsskydd!
1. Resepaketet kan avbokas avgiftsfritt fram till 8.2
2. Vid avbokning 9.2-18.3 debiteras förhandsbetalningen.
3. Vid avbokning 19.3-2.4 debiteras 50% av resespaketet
4. Vid avbokning 3-6.4 debiteras 75% av resepaketet
5. Om du blir tvungen att avboka 7.4 eller senare debiteras 95% av resepaketet.
Du har rätt att överlåta ditt resepaket till en annan myndig person, om du meddelar oss senast 3 dagar före ankomst till Malaga. Ta kontakt om du är osäker! Info@kalliopeja.fi eller +358-40-522 6587.

UTRUSTNING 
Ta med egen matta och lämplig klädsel för yogapassen samt badkläder för spa- och poolliv. För vandringarna är det viktigast med goda vandringsskor och bekväma kläder som skyddar för vind och regn. Hatt eller skärmmössa som skydd för solen kan också vara på sin plats. En liten ryggsäck med plats för vattenflaska och lite byteskläder räcker bra till.

MERA INFORMATION
Ta kontakt om du vill fråga om något, info@kalliopeja.fi eller per telefon +358-40-522 6587.
Kom med i den öppna facebook-gruppen Yoga och vårvandra i Granada. Där kan du ställa frågor och se vad andra undrar över. Där får du också annan information med jämna mellanrum.
Anmäl dig här

Ab Kalliopeja är registrerad paketresearrangör vid Konkurrens- och konsumentverket. Reg nr 702/18/Mj

VÄLKOMMEN MED!

 

 

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: