Hållbar – en helande vecka

”Människan har svårt att ta ut en ny kurs under gång. Det är som om de flesta måste krascha fysiskt eller psykiskt innan de är motiverade för en livsförändring” 

Ett citat av Olle Carlsson som jag har tänkt mycket på i mitt arbete som terapeut och präst. Men ändå tror jag att en hållbar livsstil kan inledas innan vi går riktigt vilse, före ’burnouten’, kraschen, skilsmässan.

Bara vi ger oss tid, att känna efter och tänka till. Bara vi ritar upp en vettig vardag, vågar avstå. Vågar drömma.

Maria Sundblom Lindberg
psykoterapeut, präst, publicist


img_4059-1

Jag, du och vi

Jobbet sliter men det är ofta våra relationer som kräver mest av vår kapacitet. Besvikelse och ilska lägger sig lätt mellan vuxna människor. Tröttheten gör att vi inte är den förälder, den partner, den vän vi trodde vi skulle vara. Känslan av otillräcklighet kryper in under skinnet. Det ogjorda tynger ofta mer än det gjorda.


IMG_4559Mot en förändring

Under en vecka tar vi ut kursen innan vi går på grund. Efter egen förmåga och behov reflekterar vi enskilt och i grupp vad vi egentligen vill och vad som hindrar förändringen. Det finns möjlighet att få enskilda samtal, det finns utrymme att bara vara tyst. Vara tyst och gå längs krokiga vandringsleder, vila mot klippväggar och låta kroppen bära själen för en stund.


Maria Sundblom LindbergMaria Sundblom-Lindberg

är psykoterapeut, präst och publicist som jobbar i gränslandet psykologi och teologi, individ och familj, kropp och själ.
Hon har fem barn och brinner för att knäcka koden till ett hållbart familjeliv, till ett hållbart liv där nytta och nöje lever nära varandra.


img_5001Flygresor

Notera att flygresor inte ingår i resepaketet. Du måste själv boka dina flygbiljetter till Malaga. Däremot ingår flygfältstransfer Malaga-Almuñécar tur-retur (~1 h, ca 80 km).

Det är även möjligt att boka extra nätter och anlända någon dag tidigare eller stanna längre. Ta då kontakt  så hjälper vi till med att boka hotell och transport till och från hotellet enligt dina önskemål.


img_5003Anmälan, bekräftelse och betalning

Du anmäler dig via det elektroniska anmälningsformuläret. Alternativt kan du också skicka dina uppgifter per e-post eller ringa oss. Som bekräftelse får du en faktura på förhandsbetalningen per e-post. Du säkrar din plats genom att betala en förhandsbetalning på 300€ genast efter anmälan. Slutraten bör vara betald senast….

Vi har begränsat antalet platser på resan för att kunna ge varje deltagare/par individuell samtalstid. När de 15 platserna är fyllda, tar vi ännu emot 2-3 på väntelistan.

Anmäl dig här


HÅLLBAR – en helande vecka
Innehåller:

  • Flygfältstransfer till rekommenderade flyg (OBS! Ej flygbiljett)
  • 7 nätter på Hotel Victoria Playa ****
  • frukost- och  middagsbuffé inkl drycker samt 2 x lunch
  • dagliga samtal, övningar, aktiviteter, vandringar enligt givet program
  • morgonstretch el yoga för den som önskar (3-4 ggr)

Datum:
Pris: 890€/pers/dubbelrum, 1040€/pers/enkelrum, 500€/pers/ej logi, ej transfer
Min-max antal: 12-18 deltagare
Vi har 14 platser i dubbelrum, 4 platser i enkelrum.
Anmälan senast …

Anmäl dig här


Almuñécar, Costa Tropical

Almuñécar är en lugn och genuint spansk kuststad med ca 30 000 invånare. Den  ligger i provinsen Granada på Costa Tropical, ca 80 km öster om Malaga. Staden kan stoltsera med en 3000 år lång dokumenterad historia, där fenicier, romare och araber (morer) lämnat spår efter sig i dagens gatubild.

Vintertid är staden långt från de stora turistströmmarna väster om Malaga. Sommartid är den däremot ett populärt tillhåll för semesterfirare från inlandet som vill fly den tärande hettan.

Costa Tropical är känt för sitt gynnsamma mikroklimat med milda vintrar tack vare läget vid foten av Sierra Nevada och bjuder på mer än 300 soldagar per år. Här odlas bl.a. tropiska frukter som annars inte klarar sig i Europa.

Anmäl dig här

Detta bildspel kräver JavaScript.


Reseförsäkring

Du ansvarar själv för rese- och resgodsförsäkringar. Skaffa dig ett EU-sjukvårdskort, så är du berättigad till offentlig akutvård i Spanien. Du kan beställa det på FPA:s webbsida.

På privata sidan finns det flera olika läkar- och vårdcentraler att tillgå i staden.


Avbokningsvillkor

Avbokningsvillkoren är uppgjorda enligt den finländska paketreselagen som trädde ikraft 1.7.2018. Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring som innehåller annulleringsskydd.

  1. Vandringspaketet kan avbokas avgiftsfritt fram till 17.2.2020.
  2. Vid avbokning 18.2-26.3 debiteras förhandsbetalningen.
  3. Vid avbokning 27.3-10.4 debiteras 50% av resepaketet
  4. Vid avbokning 11-14.4 debiteras 75% av resepaketet
  5. Om du blir tvungen att avboka 15.4 eller senare debiteras 95% av resepaketet.

Du har rätt att överlåta ditt resepaket till en annan myndig person, om du meddelar oss senast 3 dagar före ankomst till Almuñécar. Ta kontakt om du är osäker! Info@kalliopeja.fi eller +358-40-522 6587.

Kalliopeja svarar inte för frivilliga försäkringar som resenären behöver under resan. Du bör därför se till att du har ett tillräckligt reseförsäkringsskydd som täcker person- och egendomsskador samt inkluderar avbokningsskydd.


Frågor och svar

Om du har frågor eller något du vill fråga, kontakta oss på info@kalliopeja.fi eller ring +358-40-522 6587 (Gerd Marianne). Du kan också ställa frågor i vår Facebook-grupp Vandra och må bra i Almuñécar.

Vill du veta mer om researrangören,  kolla här.

Anmäl dig här

Ab Kalliopeja Oy har ställt en säkerhet hos Konkurrens- och Konsumentverket som täcker detta resepaket i enlighet med lagen om leverantörer av kombinerade resetjänster (921/2017).

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑