19-26.10.2018 Yoga och vandra i Granada

Den här veckan är för dig som vill ha ett avbrott under hösten med yoga och vandringar ute i storslagen natur. I lagom dos.

Du får tid att bromsa in, tanka energi – omgiven av ett blått hav, mäktiga bergsvyer och den andalusiska värmen. Det blir också god mat och traktens viner i trevligt sällskap.

Under resan får man testa de olika yogaformerna som anpassas efter deltagarnas nivå. Du kan känna dig trygg i att komma med oavsett om du aldrig yogat förut, är nybörjare eller längre hunnen.

Med på resan är yogalärare och mediyoga instruktör Marica Hinders som håller vinyasa flow, yinyoga och mediyoga.

Det går också bra att anmäla sig till veckan, ifall du redan befinner dig i Almuñécar och har eget boende ordnat. Du hittar priset utan logi nedan.


YOGA OCH VANDRA I GRANADA

Datum: 19-26.10.2018 (7 nätter)
Plats: Almuñécar, Costa Tropical, Granada
Pris: 650 €, tillägg 100€ för enkelrum, vilket inkluderar hotellinkvartering i dubbelrum, Hotel Victoria Playa, (****), Frukost på hotellet (7), Middag/lunch på hotellet (7), Yogapass (60 – 90 min) varje dag (6), Vinprovning inkl. tapas på Vinocoteca La Princesa, Transport till och från Malaga Airport (gemensam för alla), Transport till och från vandringar, Yogalärare/mediyogainstruktör, vandringsledare i Almuñécar.
Pris utan logi: 300 €, vilket inkluderar yogapass (60-90 min) varje dag (6), vinprovning inkl. tapas på Vinocoteca La Princesa, transport till och från vandringar, yogalärare/mediyogainstruktör, vandringsledare i Almuñécar.
Priserna inkluderar INTE flygbiljetter. Du bokar dina egna resebiljetter.

OBS! Endast 24 platser. Minimiantal: 12 deltagare.

Flyer_yoga_vandra_10_2018
Anmäl dig här senast 20.8.2018


PRELIMINÄRT DAGSPROGRAM (per 31.8.2018)

19.10: Resdag. Transport från Malaga Airport till Almuñécar. Incheckning på hotell.
20.10: Yogapass. Tapasrunda i Almuñécar för att bekanta oss med stan. Dag på stranden/vid poolen? Välkomstdrink och middag Victoria Playa. Flamencoshow på kvällen för den som vill.
21.10 Yogapass. Vi åker upp i La Alpujarra, på Sierra Nevadas sydsluttning, till byn Pampaneira. Vandring i Barranco de Poqeiradalen samt lunch i byn. På hemvägen stopp vid Olivmuséet. Middag Victoria Playa.
22.10: Yogapass. Vi går en lätt vandring i romerska fotspår i Almuñécar och avslutar den med vinprovning hos Ana och Carlos på Vinocoteca La Princesa. Middag Victoria Playa. Kvällsprogram på stan.
23.10: Yogapass. Stadsvandring Granada inkl Alhambra (heldag 9 h) Alhambrabiljetter är bokade, bekräftelse fås tyvärr endast 1-2 veckor före besöket. Middag Victoria Playa.
24.10 Yogapass. Vi vandrar längs kusten Almuñécar – Marina del Este – La Herradura (ca 10 km t/r). Stopp för tapas. Lunch Victoria Playa. Eftermiddag/kväll egen tid. Middag Victoria Playa.
25.10: Yogapass. Inget planlagt program.  Lokalbuss till Frigiliana (via Nerja) för den som vill. Frigiliana har utsetts till Spaniens vackraste pueblos blancos (vita byar), tid för lunch/tapas/shopping. Alternativt kan man stanna i Nerja och njuta av dagen på någon av stränderna. Möjlighet till lunch/tapas/shopping. Middag Victoria Playa. 
26.10: (Yogapass?). Utcheckning. Transport till Malaga Airport.  


FLYGBILJETTER
I yogapaketet ingår inte flygresor. Kalliopeja är erbjuder endast reseledartjänster och arrangerar utflykter av olika slag på plats i Almuñécar.
Flygfältstransporten är planerad enligt följande flyg från Finland:
> 19.10 kl. 16.00 Norwegian, D8210 Hfors-Stholm-Malaga
> 26.10 kl. 10.35 Norwegian, D8515 Malaga-Hfors direkt
Du måste själv boka dina flygbiljetter. Ta kontakt om du har andra flygtider.

ANMÄLAN, BEKRÄFTELSE OCH BETALNING
Du anmäler dig genom att fylla i det elektroniska anmälningsformuläret. Alternativt kan du också skicka dina uppgifter per e-post (se nedan)
När du fått bekräftelse på att vi reserverat en plats för dig, får du betalningsuppgifterna. Du säkrar din plats genom att betala in en förhandsbetalning på 200 €. Slutraten bör vara betald senast 20.8.2018.

ANNULLERINGSVILLKOR
Du kan annullera din plats kostnadsfritt fram till den 20.8.2018. Läs mera om våra annulleringsvillkor här. Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring som innehåller annulleringsskydd.

RESEFÖRSÄKRING
Du ansvarar själv för rese- och resegodsförsäkringar. Skaffa gärna ett EU-sjukförsäkringskort, vilket berättigar till offentlig vård i Spanien.

PACKNING
Ta med egen yogamatta och lämplig klädsel. För vandringarna är det viktigast med goda vandringsskor och bekväma kläder som skyddar för vind och regn. Hatt eller skärmmössa som skydd för solen kan vara bra. En liten ryggsäck med plats för vattenflaska och lite byteskläder räcker bra till.

FRÅGOR
Ta kontakt om du vill fråga om något. Du når oss per e-post och telefon, info(a)kalliopeja.fi , +358-40-522 6587 (Gerd Marianne), yogateket(a)gmail.com (Marica).

Till anmälan

Läs också Maricas blog  (https://yinochyangmedyogateket.wordpress.com/2018/01/27/yogaresan/)

Annonser

2 reaktioner till “19-26.10.2018 Yoga och vandra i Granada

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: