14-15.3 Sevilla – Andalusiens kronjuvel (Anmälan sen. 26.2)

Sevilla är en förtrollande stad med ett enastående historiskt och konstnärligt arv att förvalta. Och samtidigt har den förvandlat sig till en livskraftig, modern stad utan att för den skull ha övergivit sina traditioner.

Vi börjar vårt besök med att flanera på Plaza de España och därefter äter vi lunch på en närbelägen restaurang.  Vårt hotell ligger centralt i Santa Cruz, den judiska och kanske mest pittoreska stadsdelen, endast 10 min promenad från katedralen och Reales Alcázares, de kungliga palatsen. Torsdag kväll gör vi en promenad i de centralaste delarna av staden. Det finns otaliga restauranger i närheten av hotellet för den som ännu vill spendera tid ute på stan.

På fredagen står katedralen, de kungliga palatsen på programmet. Det finns också tid att på egen hand promenera, t.ex. i Santa Cruz med sina många små plazor, längs Guadalquivir eller i någon av de stora parkerna, eller besöka något av stadens välrenommerade konstmuséer.

 

Vi åker chartrad buss och förfogar över vår egen tidtabell. Vi startar kl. 8.00 den 14 mars och beräknar vara tillbaks vid ca 20.00 följande dag. OBS! Notera den tidiga anmälningsfristen!


SEVILLA
Datum: 14-15.3.2019
Start torsdag morgon kl. 8.00 från Hotel Helios, tillbaks i Almuñécar fredag ca 20.00.
Pris: 215 €/person i dubbelrum. 50€ tillägg för enkelrum. Priset inkluderar bussresa, logi på fyrstjärniga Hotel Fernando III  i stadsdelen Santa Cruz och i centralaste Sevilla. Därtill ingår frukost samt lunch torsdag eftermiddag, och inträde till katedralen och Reales Alcázares.
Min. 20 delt. max. 27.
OBS! ANMÄLAN SENAST 26.2.2019
Anmäl dig här


 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: