22.3 Alhambra

Granadan kaupunki on Andalucían helmi. Ja sen timantti on Alhambran linnoitus maurilaiselta ajalta. Granada, joka myös oli suuren ja mahtavan Al-Andalusin viimeinen linnake, ennen kuin katolilaiset Isabella ja Ferdinand joukkoineen valloittivat Alhambran 1492.

Ensin tutustumme palatsikaupunki Alhambraan ja sen historiaan. Sisäänpääsylippumme oikeuttavat kolmeen kuninkaalliseen palatsiin sekä sulttaanin kesäasuntoon ja puutarhaan Generalifeen. Tämä kierros vie noin 3 tuntia.

Sisäänpääsylle määräytyy myöhemmin aikaikkuna, joka sitten ohjailee muuta toimintaa. Ehdimmekö esimerkiksi lounaalle ja kerkeämmekö vierailla myös Albaicinin maurilaisessa kaupunginosassa kaikkine nähtävyyksineen. San Nicolasin näköalapaikalta on huikeat näkymät Granadan laaksoon kuin myös toisella puolella komeilevaan Alhambraan. Joka muuten Albaicinin tavoin on UNESCON maailmanperintölistoilla.

Ruotsinkielinen opas on varattu kiertokävelylle ja Kaitsu hoitaa käännökset suomeksi, jos tarve niin vaatii.

Huomioikaa myös että sisäänpääsyliput ovat HENKILÖKOHTAISIA. Joten ilmoittamasi nimen on täsmättävä passissa olevan nimen kanssa. Myös syntymäaika pitää ilmoittaa. Ja passi ON MUISTETTAVA OTTAA MUKAAN…


22.3.2019 PALATSIKAUPUNKI ALHAMBRA JA GENERALIFE
Lähtö kl.09.00 hotelli Helioksen edestä – paluu noin kl.17.30 (riippuen tietenkin sissänpääsylipun aikaikkunasta)
Hinta 70 euroa/henkilö, joka sisältää bussimatkan, 3 tunnin opastetun (på svenska – Kaitsu kääntää) kierroksen Alhambrassa
Maksimihenkilömäärä 25 kpl.
Ilmoittautuminen viimeistään 12.3.2019


Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑