27.4 -4.5 2019 Yoga och vårvandra i Almuñécar

IMG_4049Kom med och väck din energi under en vecka i vackra Almuñécar! Medan solen går upp över bergen startar vi dagen uppe på hotellets takterass.  Vi landar i andetagen och i kroppen med hjälp av de långsamma och sköna rörelser MediYogan erbjuder. 

Under dagen kan du välja att gå med på de vandringar som ordnas eller bara vila på stranden. Alla vandringar är nya för vårens Yoga och vandra-vecka.

På resan har du också möjlighet att testa AfroPower Dance, ett pass där vi gör stora enkla rörelser med inspiration av afrikansk dans. Passet innehåller inga svåra koreografier, man behöver inte vara snygg eller vältränad, det enda man behöver är en kropp!

Varje kväll när solen går ner erbjuds ett yogapass som varierar mellan YinYoga och Vinyasa Flow. Ibland går vi till stranden och ibland upp till takterassen som har en fin utsikt över bergen.

Det här är resan för dig och det är du som väljer vad din energi räcker till för.
Anmäl dig här

img_4073-1 Almuñécar, Costa Tropical

Almuñécar är en genuint spansk kuststad med en 3000 år lång historia. Den har ca 30 000 invånare och ligger i provinsen Granada på Costa Tropical, 80 km öster om Malaga.

Området är känt för sitt gynnsamma klimat tack vare läget vid foten av Sierra Nevada och bjuder på mer än 300 soldagar per år. Här odlas bl.a. tropiska frukter som annars inte klarar sig i Europa.

Dagsprogram 

Lö 27.4. Ankomst till Malaga 17.00. Buss till Almuñécar och incheckning på hotel Victoria Playa. Buffémiddag.
Sö 28.4. Mediyoga. En promenad för den som vill bekanta sig med Almuñécar och dess historia, med stopp för tapas förstås.  För den intresserade AfroPowerDance samt Yinyoga på kvällen.
Mån 29.4 Mediyoga. Vi besöker grannbyn Frigiliana, som utsetts till en av Spaniens vackraste vita byar. Vinyasa på kvällen.
Tis 30.4  Dagens yogapass (90 min) håller vi i Kitty Harris inspirerande skulpturpark. AfroPowerDance pass på kvällen för den som är intresserad.
Ons 1.5  Mediyoga. Vi besöker det vackra Axarquia-området och gör en lätt vandring med Cómpeta som utgångspunkt. Yinyoga på kvällen.
To 2.5 Morgonyoga enligt program. Ledig dag. AfroPowerDance och Yinyoga på kvällen.
Fre 3.5  Mediyoga. Vandring i stadsdelarna Los Pinos och Velilla-Taramay med underbar utsikt och härliga stränder. Vinyasa på kvällen.
Lör 4.5. Mediyoga. Hemresa med start från hotellet kl. 11.20. D85122/14.20 från Malaga, ankomst till Helsingfors kl. 19.55.
(Vi förbehåller oss rätten att justera dagsprogrammet)

Yogalärare, mediyogainstruktör Marica Hinders,

Rese-/vandringsledare Gerd Marianne Kummel-Kunnas, +358 40 522 6587, info@kalliopeja.fi,

Anmäl dig här

Innehåll

Datum: 27.4 – 4.5 (7 nätter)
Plats: Almuñécar, Costa Tropical
I Yoga-och vårvandra-paketet ingår:

 • Flygfältstransfer Malaga-Almuñécar t/r
 • Inkvartering på Hotel Victoria Playa ****
 • Frukost och buffémiddag varje dag
 • 2 yogapass varje dag
 • 3 pass AfroPowerDance
 • Tapasrunda, 1x lunch
 • 5 ledda vandringsdagar samt transport
 • Inträden som ingår i programmet

Priser

725 €/person i dubbelrum, halvpension, Yoga-och-vårvandra-paketet. 125€ tillägg för enkelrum.

420 €/person i dubbelrum, halvpension UTAN Yoga-och-vårvandra-paketet.
Priset förutsätter att du delar rum med någon som betalar fullt pris. Flygfältstransfer för de rekommenderade flygtiderna ingår i priset.

320 €/person vilket inkluderar yoga-och-vårvandra-paketet MINUS logi med halvpension och flygfältstransfer.
Det här alternativet är för dig som redan finns på orten och vill delta i programmet. I priset ingår 2x buffémiddag, 1x lunch, 1x tapas.

Max. 24 platser. 15 deltagare behövs för att resan ska bli av. 
Begränsat antal enkelrum. 

Anmäl dig här

 

Flygresor

Notera att flygresor inte ingår i yoga-och-vandringspaketet. Flygfältstransporten Malaga-Almuñécar t/r ingår i priset och är planerad enligt följande flyg:

 • 27.4.2019 kl.13.15 Helsingfors-Malaga (direkt) D85121, framme i Malaga 17.00
 • 4.5.2019 kl. 14.20 Malaga-Helsingfors (direkt) D85122, framme i Helsingfors 19.55

Du måste själv boka dina flygbiljetter. Ta kontakt om du har andra flygtider, så hjälper vi till att boka transport enligt önskemål. No problem!

Anmälan, bekräftelse och betalning

Du anmäler dig genom att fylla i det elektroniska anmälningsformuläret. Alternativt kan du också skicka dina uppgifter per e-post. Som bekräftelse får du en faktura på förhandsbetalningen per e-post. Du säkrar din plats genom att betala förhandsbetalningen på 300€ genast efter anmälan. Slutraten bör vara betald senast 5.4.2019

Reseförsäkring

Du ansvarar själv för rese- och resegodsförsäkringar. Vid behov använder vi Vithas Medical Center ett stenkast från hotellet, där det numera ges service också på svenska och finska.
Om du skaffar ett EU-sjukvårdskort, är du berättigad till offentlig akutvård i Spanien.

Avbokningsvillkor

Avbokningsvillkoren är uppgjorda enligt den paketreselagen som trädde ikraft 1.7.2018. Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring som innehåller annulleringsskydd.

 1. Vandringspaketet kan avbokas avgiftsfritt fram till 25.2.2019.
 2. Vid avbokning 26.2-5.4 debiteras förhandsbetalningen.
 3. Vid avbokning 6-19.4 debiteras 50% av vandringspaketet
 4. Vid avbokning 20-23.4 debiteras 75% av vandringspaketet
 5. Om du blir tvungen att avboka 24.4 eller senare debiteras 95% av vandringspaketet.

Du har rätt att överlåta ditt resepaket till en annan myndig person, om du meddelar oss senast 3 dagar före ankomst till Malaga. Ta kontakt om du är osäker! Info@kalliopeja.fi eller +358-40-522 6587.

Utrustning

Ta med egen yogamatta och lämplig klädsel. För vandringarna är det viktigast med goda vandringsskor och bekväma kläder som skyddar för vind och regn. Hatt eller skärmmössa som skydd för solen kan också vara på sin plats. En liten ryggsäck med plats för vattenflaska och lite byteskläder räcker bra till.

Mera information

Ta kontakt om du vill fråga om något, info@kalliopeja.fi eller per telefon +358-40-522 6587.
Kom med i den öppna facebook-gruppen Yoga och vårvandra i Almuñécar. Där kan du ställa frågor och se vad andra undrar över. Där får du också annan information med jämna mellanrum.
Anmäl dig här

Ab Kalliopeja Oy är registrerad paketresearrangör vid Konkurrens- och konsumentverket.
Reg nr 702/18/Mj

 

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: