Yoga och vandra

”Eftersom många upplever att tempot i vardagen är högt med krav och förväntningar från olika håll, är vårt mål att du under den här resan får tid att ta hand om dig själv och kan åka hem med ett ökat lugn och välbefinnande med hjälp av yoga, mindfulness och naturens skönhet.”

Johanna Höglund, resans yogalärare, mindfulnessinstruktör


Kom och tanka energi inför vintern!

Den här resan är till för dig och helt kravlös! Vi bjuder på yoga- och mindfulnesspass, vattengymnastik, aromamassage, vitaminer och solenergi under en vecka i vackra, rofyllda Almuñécar! Du väljer själv vad din energi räcker till för.

Medan solen går upp över bergen inleder vi dagen med ett yogapass uppe på hotellets takterass med utsikt mot öster. Under dagen kan du välja att gå med på vandringar, göra andra besök i närområdet eller bara vila på stranden. I veckans program ingår även vattengymnastik och aromamassage. Varje kväll när solen går ner håller vi ett längre yogapass på 90 min, ibland på stranden, ibland uppe på takterassen.

De olika inslagen kräver inte att du är vältränad eller en erfaren yogi. Programmet är uppgjort för att passa alla nivåer.  Det enda du behöver är din kropp!


img_5010Almuñécar är en spansk kuststad bortom de stora turistströmmarna med en 3000 år lång historia. Den har knappa 30 000 invånare och ligger i provinsen Granada, ca 80 km öster om Malaga flygfält (1 h med buss).

Granadas kustremsa kallas för Costa Tropical och är känd för sitt gynnsamma klimat tack vare läget vid foten av flera bergskedjor, bl.a. Sierra Nevada. Kusten bjuder på ljumma vintrar och mer än 300 soldagar per år. Här odlas bl.a. tropiska frukter som annars inte klarar sig i Europa. Oktober till mars är det skördetid för mango, avocadao, chirimoya, guava, persimon, passionsfrukt m.fl.


johanna
Foto: Martina Uthardt

Vår yogalärare och mindfulnessinstruktör

Mitt namn är Johanna Höglund och jag driver företaget Mindful Movements i Vasa.  Jag har sedan januari 2019 arbetat med det jag brinner för, yoga och mindfulness. Det är aldrig för sent att sadla om tycker jag, som tidigare arbetat med inköp och kultur.
Yoga och mindfulness är för mig ett sätt att leva som ger en inre frid och glädje. Jag är utbildad Integral Yoga® Hathalärare (Beginner och Intermediate Level, RYS 300 Yoga Alliance) och har även slutfört alla grundstudier och påbörjat de fördjupade studierna till hathayogalärare för Finlands Yogaförbund (FYF®).
Till mindfulnessinstruktör har jag studerat vid Mindfulnesscenter i Sverige (Steg 1 samt Mindfulness och medkänsla) och fått Mind@works-instruktörsutbildning i mindfulness med fokus på arbetslivet.

Läs mer om Johanna och resans yoga och mindfulness


Veckans program

 Ankomst till Malaga. Buss till Almuñécar (1 h) och incheckning på hotellet.
 Morgonyoga 60 min.  Vattengymnastik. En lätt vandring för att bekanta sig med Almuñécar och dess historia, med stopp för tapas förstås. Kvällsyoga/mindfulness, 90 min.
Mån Morgonyoga 60 min. Vandring uppe i bergen.  Lunch på förbokad restaurang Kvällsyoga/mindfulness, 90 min.
Tis Morgonyoga 60 min. Vattengymnastik. Ledig eftermiddag. Kvällsyoga/mindfulness, 90 min.
Ons Morgonyoga 60 min. Vandring uppe i bergen. Kvällsyoga/mindfulness, 90 min.
To Morgonyoga 60 min. Ledig dag. Vattengymnastik. Kvällsyoga/mindfulness, 90 min.
Fre Morgonyoga 60 min. Lätt vandring. Kvällsyoga/mindfulness, 90 min.
Lör Hemresedag.

Under veckan håller Johanna även tre workshoppar kring yoga och mindfulness och hjälper dig att skapa ett träningsprogram så att du kan fortsätta träna hemma i vardagen. Du får ett mera preciserat program för yoga- och mindfulnesspassen närmare resan. Massagetiderna fastslås efter att anmälningstiden gått ut. Läs mer om innehållet.

(Vi förbehåller oss rätten att justera dagsprogrammet)

Anmäl dig här!


Pris och innehåll

Datum:
Pris: 800 €/pers i dubbelrum, 100€ tillägg för enkelrum. Utan logi och transfer 420€/person. Plats i dubbelrum utan yoga- och vandringspaketet 420€/person.
I yoga-och vandringspaketet ingår:

 • Flygfältstransfer t/r
  (obs! flygbiljett ingår ej)
 • 7 nätter på Hotel Victoria Playa **** inkl. frukost och buffémiddag
 • 1 x tapas, 1 x lunch
 • 2 yoga/mindfulness pass varje dag
 • 3 x yoga/mindfulness workshop
 • Träningsprogram för din yoga i vardagen
 • 4 ledda vandringar
 • 3 ledda vattengympapass
 • 1x 45 min aromamassage

Min. 15 delt. Max 24. Begränsat antal enkelrum.
Plats: Almuñécar, Costa Tropical
Sista anmälningsdag 

Ansvarig yoga- och mindfulnesslärare: Johanna Höglund, Mindful Movements Ab
Vandringsledare, ansvarig arrangör: Gerd Marianne Kummel-Kunnas, Ab Kalliopeja Oy

Anmäl dig här!


Anmälan, bekräftelse och betalning

Du anmäler dig genom att fylla i det elektroniska anmälningsformuläret. Alternativt kan du också skicka dina uppgifter per e-post eller ringa oss.

Som bekräftelse får du en faktura på förhandsbetalningen per e-post. Du säkrar din plats genom att betala förhandsbetalningen på 200€ genast efter anmälan. Slutraten bör vara betald senast 

Anmäl dig här!


Reseförsäkring

Du ansvarar själv för rese- och resegodsförsäkringar. Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring som innehåller annulleringsskydd. Om du har ett EU-sjukvårdskort, är du berättigad till offentlig akutvård i Spanien. Du kan beställa kortet på FPAs webbsida med 2-3 veckors leveranstid.


Flygresor

Notera att flygresor inte ingår i yoga-och-vandringspaketet. Du måste själv boka dina flygbiljetter. Däremot ingår flygfältstransporten Malaga-Almuñécar t/r.

Ta kontakt när du vet dina flygtider, så koordinerar vi transporten för alla deltagare.

Anmäl dig här!


Våra annulleringsvillkor

Avbokningsvillkoren är uppgjorda enligt den paketreselagen som trädde ikraft 1.7.2018. Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring som innehåller annulleringsskydd.

 1. Vandringspaketet kan avbokas avgiftsfritt fram till 3.8.2020.
 2. Vid avbokning 3.8-12.9 debiteras förhandsbetalningen.
 3. Vid avbokning 13.9-25.9 debiteras 50% av vandringspaketet
 4. Vid avbokning 26.9-29.9 debiteras 75% av vandringspaketet
 5. Om du blir tvungen att avboka 30.9 eller senare debiteras 95% av vandringspaketet.

Du har rätt att överlåta ditt resepaket till en annan myndig person, om du meddelar oss senast 3 dagar före ankomst till Malaga. Ta kontakt om du är osäker! Info@kalliopeja.fi eller +358-40-522 6587 (Gerd Marianne).

Anmäl dig här!


Researrangör:

Ab Kalliopeja Oy, Markusgatan 9, 10300 Karis, FINLAND
Org.nr: 2564430-4,  VAT: FI25644304
Ab Kalliopeja Oy är registrerad paketresearrangör vid Konkurrens- och konsumentverket i Finland. Reg nr 702/18/Mj

Gå med i våra Facebook-grupper, ställ frågor och få mer info om Almuñécar och det som händer där.

 • Må bra och vandra i Almuñécar
 • Almuñécarin suomalaiset

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑