30.10 Kolme kaunotarta – Capileira-Bubión-Pampaneira

Barranco de Poqueiran itärinteeltä löytyvät Pampaneira, Bubión ja Capileira. Ne ovat kuin siskoskylät helminauhana kauniissa laaksomaisemassa. Näkymät henkeäsalpaavat Veletan suuntaan, joka on yksi Sierra Nevadan korkeimmista vuorenhuipuista.

Sinulla on tänä päivänä kaksi vaihtoehtoa. Valitset itse haluatko tästä vaelluspäivän vaiko viettää enemmän aikaa kylissä kulkien niiden väliä bussilla.

1) Vaelluksemma alkaa Pampaneirasta 1010 m korkeudesta. Ensimmäinen etappimme on Bubión noin puolentoista kilometrin vaelluksen jälkeen. Siellä pieni tauko jonka jälkeen jatkamme Capileiraan, noin 2,5 km polkua pitkin. Kokonaisnousua on noin 400 m johon mennee 2 h. Capileirassa nautimme lounasta jonka jälkeen voi vaihtaa bussiin Pampaneiran paluuseen. Mutta jos voimia riittää, voit toki myös vaeltaa takaisin Pampaneiraan laakson toista puolta, jolloin matkaa kertyy yhteensä 9,5 km.

2) Aloitamme pienellä kävelyllä Pampaneirassa, pienessä 300:n asukkaan kylässä.Täällä voi napostella jotain pientä, käydä suklaa- ja karamelliverstailla, tai vaikka maistella muita La Alpujarran herkkuja: ilmakuivattua kinkkua, leikkeleitä, juustoja, oliiviöljyjä, marmeladeja ja hilloja. Bussilla jatkamme ylöspäin kohti Bubiónia ja Capileiraa, missä treffaamme vaeltajat ja lounastamme yhdessä. Paluu Pampaneiraan bussilla, toki sen jälkeen kun olemme myös Capileiraan tutustuneet.

Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme sinulta vinkkiä kumpaa vaihtoehtoa haluat. Toki sitä voi paikan päällä vielä vaihtaa.


30.10 ”Kolme kaunotarta” – Capileira-Bubión-Pampaneira
Lähtö kl 9.00 Hotelli Helioksen edestä, paluu noin kl. 17.30
Hinta: 55€, sisältäen lounaan
Minimi/maksimiosanottajamäärä: 17-25 henk.

Ilmoittaudu viimeistään 27.10.


Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑