Anmäl dig här

Här anmäler du dig till de flesta av våra dagsutflykter och vandringar. I de fall där övernattning ingår är anmälnings- och betalningstiderna annorlunda.
Här finns anmälningsblankett till bl.a. Gibraltar och Cádiz och Kalifens stoltheter-Córdoba och Madinat al-Zahra.

Våra anmälnings- och annulleringsvillkor/Dagsutflykter

Anmälan. Om du vill försäkra dig om en plats på våra utflykter, gör då en förhandsanmälan med hjälp av formuläret ovan. Våra turer har ett maximiantal på 27 personer och det är principen först-till-kvarn som gäller. Du kan även anmäla dig på info(a)kalliopeja.fi eller per sms på +358-40-522 6587. Uppge då alltid namn, antal personer och resa+datum. Vi, Marianne och/eller Kaj finns också varje tisdag på Almuñécar Vänners informationstillfälle på Chinasol.

Betalning. Du bekräftar din plats genom att betala avgiften. Tillsvidare är det kontantbetalning som gäller, senast tre dagar före utflyktsmorgonen, om inte annat uppges för respektive utflykt. Enklast sköter du betalningen vid anmälan på våra hotelltider eller om du söker upp oss på tisdagar kl. 11-12 på Chinasol (baren), där Almuñécar Vänner håller sitt informationstillfälle och där vi är på plats. Du får ett kvitto på betald avgift som fungerar som biljett.

Vid förhinder. Biljetten är inte personlig. Om du av någon anledning inte skulle kunna delta i utflykten, är det alltså möjligt att ge biljetten (kvittot) vidare till en annan intresserad. Vi kan returnera avgifter fram till tre dagar före utflykten, dock inte för sådana kostnader som vi i vår tur bokat och betalat på förhand, t.ex. inträdesbiljetter.

Inhiberad resa. På basen av antalet sålda biljetter avgör vi två dagar före utflykten, om antalet är tillräckligt stort för att den ska bli av. Vi meddelar de anmälda om eventuella inhiberingar eller förändringar i programmet per sms eller e-post och betalar naturligtvis tillbaks hela biljettpriset.

Till våra utflykter

 

 

 

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑