Futista, koripalloa…

MMUK1923Urheiluihminen viihtyy liveurheilun parissa. Se on saletti. Ja vielä kivempaa on mennä matsiin tai tapahtumaan kimpassa.

Kevään ohjelmistoon olen poiminut muutaman jalkapallo ja koripallo-ottelun. Toivottavasti kiinnostaa lähteä ”föliin”…

Minut tavoitat osoitteesta info@kalliopeja.fi tai twitteristä @KajKunnas

17.3.2019 PAIKALLISFUTISTA ALMUÑÉCARISSA

Paikallinen jalkapalloseura CD Almuñécar City pelaa hyvää sarjakautta Granadan Regionalligan kakkosdivarissa. Jos haluat tutustua paikallisen jalkapallon tasoon, liity seuraan, niin Kaitsu hoitelee Sinut pressikortillaan Estadio de Deportes Municipal Francisco Bonetille kurkkimaan miten Almuñécar City pärjää CD Huescaria vastaan.

Niin voit vaikka vertailla miten kotipaikkakuntasi futisjoukkue tasollisesti sijoittuu tähän Almuñécarin amatööriporukkaan verrattuna…

 

23.3.2019 KORIPALLOHUUMAA MÁLAGASSA SASU SALININ TAHDITTAMANA

Unicaja Málaga on yksi kivikovan Espanjan koripalloliigan huippujoukkueita. Ja kaiken lisäksi Unicajassa pelaa, jo toista vuottaan, Suomen koripallomaajoukkueen, Susijengin, yksi armoitetuimpia taistelijoita, Sasu Salin. Joka myös Málagassa on nykyään yksi yleisön suosikeista. Periksiantamattomuus herkkään hymyyn liitettynä on luonut Sasusta ”staran” myös Málagassa.

Lähde kokemaan koripallomatsi 10 000 silmäparin kanssa Martin Carpeña- areenalle Málagaan . Hyvässä lykyssä saat Sasun kanssa juttutuokion, selfien ja nimmarin. Vähän riippuen toki tilanteesta. Ja ottelun lopputuloksesta…

Ilmoittautuminen viimeistään 28.2. Funtsitaan sitten yhdessä minkä hintaiset liput haluamme/ovat tarjolla. Järjestämme myös sopivan kuljetuksen Malagaan, jonka hinta riippuu ilmoittautuneiden määrästä.

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑