Häng med på match….

För en sportbiten är det alltid kul att gå på match. Men ännu roligare att göra det i sällskap! Jag har prickat in följande fotbolls- och basketmatcher under våren.

Häng med! Du når mig på…

E-post: info@kalliopeja.fi
Twitter: @KajKunnas

24.2.2019 Fotboll i Málaga

Vill du uppleva fotbollsstämning à la Rosaleda-stadion i Malaga? Då skall du hänga med på Málaga CF:s hemmammatch mot Deportivo. Detta i Segunda Division, där såväl Málaga som Deportivo håller till i toppskicktet. Och spelar kanske rentav om uppflyttning…

Meddela ditt intresse senast 18.1 så bokar jag biljetter. Transporten ordnar vi när vi vet hur många som kommer. Till självkostnadspris.

17.3.2019 Fotboll i Almuñécar

Lilla CD Almuñécar City har imponerat stort i den regionala division II denna pågående säsong. Gått i stort sett från seger till seger. Estadio de Deportes Francisco Bonet (Almuñécars största fotbollsstjärna all time) lockar inga stora folkmassor, men vill du uppleva ett lokalt topplag och kolla in den regionala Div.II nivån i Spanien, får du gärna hänga med på Almuñécar Citys hemmamatch mot CD Huesca.

Meddela ditt intresse senast dagen före, så får du veta var och när vi träffas. Gratis inträde!

23.3.2019 Basket i Málaga

Basket är stort i Spanien. Med Real Madrid och Barcelona Baloncesto som de största klubbarna. I deras kölvatten forsar även Unicaja Málaga fram. Såväl i spanska högsta ligan som på Euroliganivå. I Unicaja lirar också det finländska basketlandslagets trotjänare Sasu Salin. Vill du uppleva basket inför 10000 åskådare? Se Sasu Salin lira på högsta nivå i Spanien? Få en pratstund med killen efter match? Ja då skall du hänga med denna lördagkväll till Martin Carpena-arena och beskåda Unicaja Málagas hemmamatch i spanska ligan.

Meddela ditt intresse senast 28.2 så bokar jag biljetter. Transporten ordnar vi när vi vet hur många som kommer. Till självkostnadspris.

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: