21.3 Hedelmävaellus – tutustumme paikalliseen luomuviljelyyn

Mitä trooppisia hedelmiä Costa Tropicalin jyrkänteillä voidaan viljellä? No, se selviää jos lähdet ekologiselle hedelmäviljelmälle vaellukselle. Puutarhan omistajan johdattelemana tutustumme muutamiin hänen 30:sta viljelemästä lajikkeesta.

Maistelemme myös niitä hedelmiä jotka juuri tuolloin ovat kypsässä vaiheessa ja lisäksi voit edullisesti ostaa mukaasi marmeladeja ja hedelmiä.

Kaikki marmeladit ovat ekologisesti valmistettuja ja merkittyjä. Eivätkä sisällä säilöntä- tai lisäaineita. Makeutusaineena omistaja käyttää sokeriruokoa tai steviaa. Kolmella eurolla per purkki saat kivat tuliaiset mukaasi.

Keräännymme Los Cactus tapasbaarin eteen Carrera de la Concepcionille klo 11.40 ja otamme paikallisbussin viljelmille. Paluu noin klo 14.30. (Torrecuevan bussipysäkiltä puutarhaan ja takaisin n. 2 km. Pisin kävelymatka on hotellilta keskustaan ja takaisin.)

Retki maksaa 15 € ja sisältää bussimatkat ja maistiaiset. Ilmoittaudu joko tekstiviestitse +358-40-505 1763 tai meilitse info@kalliopeja.fi nimellä ja puhelinnumerolla.

Tervetuloa mukaan!


 

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑