Ilmoittautuminen

Tässä ilmoittaudut meidän päiväretkille. Jos retki sisältää majoituksen, ilmoittautumis-, peruutus- ja maksuehdot ovat toisenlaisia.
Linkeistä löydät ilmoittautumislomakkeet niille retkille jotka ovat yli vuorokauden, esim. Gibraltarin retki-

Tutustu myös meidän ilmoittautumis- ja peruutusehtoihimme alla!

 

Päiväretkien ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Jos haluat varmistaa osanottosi retkillemme, tee ennakkoilmoittautuminen tällä sivulla. Muutamilla retkillä , on osanottajakatto. Silloin tottakai nopeat syövät hitaat. Voit myös ilmoittautua osoitteessa info(a)kalliopeja.fi tai tekstiviestitse +358-40-522 6587 tai hotelliaikoinamme.

Maksu. Maksamalla retken varmistat mukanaolosi. Toistaiseksi vain käteinen käy, viimeistään kolme päivää ennen retkiaamua. Maksu joko hotelliaikoinamme tai muuna sovittuna aikana. Tällöin saat kuitin joka toimii lippunasi.

Estyneisyys. Lippusi ei ole henkilöön sidottu. Eli jos et pysty osallistumaan retkeen, voit antaa tai myydä lippusi/kuittisi eteenpäin. Takaisinmaksukin onnistuu, toki ei enää kolmea päivää ennen tai lähempänä retkeä eikä niistä kuluista, joista meitä veloitettu etukäteen .

Peruuntunut retki. Myytyjen retkilippujen määrä ratkaisee kaksi päivää ennen retkeä, järjestetäänkö se vai ei. Jos retki peruuntuu tai jos tulee muutoksia ohjelmaan, ilmoitamme kaikille ilmoittautuneille puhelimitse tai meilitse. Saat tietysti maksun takaisin peruuntuneesta retkestä.

Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää!

Retkemme syksyllä 2019

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑