Ilmoittautuminen

Ilmoittautumis- ja peruutusehtomme alla!

Ilmoittautumis- ja peruutusehtomme 2018

Jos haluat varmistaa osanottosi retkillemme, tee ennakkoilmoittautuminen tällä sivulla. Muutamilla retkillä (mihin sisäänpääsyliput sisältyy), on osanottajakatto. Silloin tottakai nopeat syövät hitaat. Voit myös ilmoittautua osoitteessa info(a)kalliopeja.fi tai tekstiviestitse +358-40-522 6587 tai hotelliaulassasi Mariannelle tai Kaitsulle.

Maksu. Maksamalla retken varmistat mukanaolosi. Toistaiseksi vain käteinen käy, viimeistään kaksi päivää ennen retkiaamua. Maksu joko hotellillasi (tai jossakin muualla) Mariannelle tai Kaitsulle. Tällöin saat kuitin joka toimii lippunasi.

Estyneisyys. Lippusi ei ole henkilöön sidottu. Eli jos et pysty osallistumaan retkeen, voit antaa tai myydä lippusi/kuittisi eteenpäin. Takaisinmaksukin onnistuu, toki ei enää kahta päivää ennen, tai lähempänä, retkeä.

Peruuntunut retki. Myytyjen retkilippujen määrä ratkaisee (kaksi päivää ennen retkeä), järjestetäänkö se vai ei. Jos retki peruuntuu tai jos tulee muutoksia ohjelmaan, ilmoitamme kaikille ilmoittautuneille puhelimitse tai meilitse. Saat tietysti maksun takaisin peruuntuneesta retkestä.

Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää!

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: