Om oss

fileVälkommen till Almuñecar!

Det är vi som är Kalliopeja Ab – Marianne och Kaj.  Två fria agenter, den ena med bakgrund som sportjournalist, den andra inom vuxenutbildning och projektvärlden. Vi bestämde oss för att ändra vår livsrytm och vårt levnadssätt. Nu blir det Spanien och Almuñécar under vintern och sommarhalvåret i Finland.

Vi har hittat vår oas i Almuñécar, på sidan om de stora turistströmmarna. En plats där konditionen stiger och livet smakar bra varje stund. Här på Costa Tropical i provinsen Granada, ca en timme öster om Malaga, njuter vi av klimatet, den goda maten, vinet, den avslappnande stämningen och människorna. Goda motionsmöjligheter hela vintern och de underbara vyerna både mot havet och mot bergen ger livskvalitet.

IMG_0822Här är det gott att vara om du vill ta det lite lugnare, höja din kondition och främja hälsan via Medelhavsdiet eller på annat sätt. Men hit lönar det sig också att komma om du vill pröva på t.ex. vandringar i bergen, spela petanque (boule) på stranden, gå på olika sportevenemang, eller delta i någon av de många utflykter som vi och andra ordnar runt om i Andalusien.

Camino El ReyVi kan erbjuda researrangörer följande tjänster och

– fungera som reseledare i Almuñécar
– skapa intressanta, tematiska helheter för era resor
– ordna dagsutflykter i hela Andalusien på finska, svenska och engelska

fruktstånd melonerFör mindre grupper och enskilda resenärer kan vi

– skräddarsy tematiska programhelheter
– hjälpa till att hitta lämpligt boende

 

Ta kontakt!

Marianne Kummel-Kunnas och Kaj Kunnas
Ab Kalliopeja Oy

info@kalliopeja.fi
www.kalliopeja.fi

 

 

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑