Retkemme keväällä 2019

Tervetuloa mukaan!

Seuraavat retket ja vaellukset ovat ohjelmassamme keväällä 2019 ja ne toteutuvat suomeksi tai kahdella kielellä (suomi-ruotsi). Ilmoittaudut helpoimmin lomakkeella, jonka löydät alla olevista linkeistä.

Huomatkaa että jotkut retket vaativat ennakkoilmoittautumisen, eli enemmän kuin nuo tavalliset kolme päivää ennen retkeä. Tässä lisätietoja ilmoittautumis- ja peruutusehdoista sekä maksutavoista.

Pidätämme oikeuden retkiohjelman muutoksiin mutta ilmoitamme aina ilmoittautuneille, jos muutokset tapahtuvat lyhyellä varoitusajalla. Lisäyksiä ohjelmaan tullee talven aikana ja olet tietysti myös tervetullut mukaan ruotsinkielisille retkille.

Marianne ja Kaitsu
PS.  almunecar.fi – sivuilla voit myös tutustua lähemmin Almuñécariin.

 


IMG_1755

10.3 Kaupunkikierros (~3 h)

Teemme kävelylenkin Almuñécarin kaupungissa tutustuen sekä kaupungin historiaan että nykyisyyteen. Emme kävele pitkiä etäisyyksiä ja matkavauhti on rauhallinen, ja tottakai pakollinen tapas-tauko kuuluu ohjelmaan.


11.3 Vaellus La Herraduraan (~3,5-4 h)IMG_1799

Vaellamme pitkin rantaa ja rantatörmää La Herraduraan, Almuñécarin läntisimpään kaupunginosaan. Kapuamme majakalle nimeltä Punta de la Mona, nautimme huikeista näkymistä ja jatkamme alas La Herraduran rannalle tapas-tauolle. Vaellus on noin 10 km mittainen.


7817C7D1-B2D6-4EF8-AED1-5984FBEAF73E12.3 Axarquian helmet (1/1 pv)

Tämä päivä on kauniiden näkymien päivä. Kun ajelemme luonnon helmassa ja nautimme Sierras de Tejedan, Almijaran ja Alhaman luonnonpuiston aarteista. Kun valkoiset pienet kylät ovat kuin helminauhoja vuorten rinteillä.
Kurvailemme pieniä teitä pitkin vanhaa mudejar-reittiä, jolla maurilaiset aasikaravaanit aikoinaan kuljettivat viiniä, rusinoita ja oliiviöljyä.


14-15.3 Sevilla – Andalusian kirkkain jalokivi (2 pv)

1C9B6833-B452-45D9-85F6-5E8064E73DA1Loistelias historia yhdistettynä taiteelliseen vaikutelmaan tekee Sevillasta taianomaisen. Käyskentelemme kaupungin keskustassa, vierailemme katedraalissa, Reales Alcázaresissa, Torre del Orossa kuin myös Plaza de Españalla.
Hotellimme sijaitsee keskustassa Santa Cruzissa, juutalaisessa kaupunginosassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä niin katedraalista kuin Reales Alcázaresistakin.
HUOM!! Sitova ilmoittautuminen viimeistään 12.2.2019


FFEBF1C5-6F6D-40B5-A26E-A162A7B769F6

16.3 Hedelmävaellus – tutustumme paikalliseen luomuviljelyyn (3 h)

Mitä trooppisia hedelmiä Costa Tropicalin jyrkänteillä voidaan viljellä? No, se selviää jos lähdet ekologiselle hedelmäviljelmälle vaellukselle. Maistelemme myös niitä hedelmiä jotka juuri tuolloin ovat kypsässä vaiheessa ja lisäksi voit edullisesti ostaa mukaasi marmeladeja ja hedelmiä.


IMG_136518.3 Vaellus Acebuchaliin – unohdettuun kylään  (1/1 pv)

Pistä vaelluskengät jalkaan ja lähde päivän kestävälle vaellukselle Acebuchaliin, pienen pieneen kylään joka vuosikymmenet oli autio ja tyhjä Espanjan sisällissodan jälkeen ja joka herätettiin henkiin vasta 90-luvulla. Ilmoittautuminen viimeistään 12.3.2019


IMG_075520.3 Viininmaistajaiset flamencon kera (~3,5 h)

Leppoisat viininmaistajaiset Anan ja Carloksen luona La Vinocotecassa, jossa kl.14 on tarjolla toisaalta tapaksia, toisaalta La Mancha ja Rioja-viinejä.

Hakeudumme kävellen tähän bodegaan, noin kahden kilometrin päähän hotellilta. Taksilla voi hurauttaa takaisin kämpille.


IMG_105422.3 Alhambra & Granada (1/1 pv)

Tutustumme palatsikaupunki Alhambraan ja sen historiaan. Sisäänpääsylippumme oikeuttavat kolmeen kuninkaalliseen palatsiin sekä sulttaanin kesäasuntoon ja puutarhaan Generalifeen. Tämä kierros vie noin 3 tuntia.
Sisäänpääsylle määräytyy myöhemmin aikaikkuna, joka sitten ohjailee muuta toimintaa.


sierra nevada_utan skidor liten25.3 Sierra Nevada – ilman suksia! (1/1 pv)

Haluatko kokea Euroopan eteläisimmän hiihtokeskuksen? Ilman että seisot suksilla!
Lähde kanssamme Sierra Nevadaan, Iberian niemimaan korkeimpaan vuoristoon, jonka huiput nousevat yli 3000 metrin korkeuteen.


IMG_215627.3 Ruta del Agua ja Jardín Nazarí (1/2 pv)

Tarjolla puolipäiväretki raviinitietä pitkin Guadalfeo-joen rantaa Vélez de Benaudallaan, noin 25min. bussimatkan päässä Almuñécarista. Granadan suuntaan sijaitseva pieni kyläkaupunki lorisee ja sirisee ja lirisee. Se kun on tunnettu monista lähteistään


MMUK1923Futista, korista…

Urheiluihminen viihtyy liveurheilun parissa. Se on saletti. Ja vielä kivempaa on mennä matsiin tai tapahtumaan kimpassa.
Kevään ohjelmistoon olen poiminut muutaman jalkapallo ja koripallo-ottelun. Toivottavasti kiinnostaa lähteä ”föliin”…


 

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑