Retkemme syksyllä 2018

Tervetuloa mukaan!

Seuraavat retket ja vaellukset ovat ohjelmassamme syksyllä 2018 ja ne toteutuvat suomeksi tai kahdella kielellä (suomi-ruotsi). Ilmoittaudut helpoimmin lomakkeella, jonka löydät alla olevista linkeistä.

Huomatkaa että jotkut retket vaativat ennakkoilmoittautumisen, eli enemmän kuin nuo tavalliset kaksi päivää ennen retkeä. Tässä lisätietoja ilmoittautumis- ja peruutusehdoista sekä maksutavoista.

Pidätämme oikeuden retkiohjelman muutoksiin mutta ilmoitamme aina ilmoittautuneille, jos muutokset tapahtuvat lyhyellä varoitusajalla. Lisäyksiä ohjelmaan tullee kesän aikana ja olet tietysti myös tervetullut mukaan ruotsinkielisille retkille.

Marianne ja Kaitsu
PS. Uudistetuilla almunecar.fi – sivuilla voit tutustua lähemmin Almuñécariin.

 


IMG_1755

11.10. Kaupunkikierros (~3 h)

Teemme kävelylenkin Almuñécarin kaupungissa tutustuen sekä kaupungin historiaan että nykyisyyteen. Emme kävele pitkiä etäisyyksiä ja matkavauhti on rauhallinen, ja tottakai pakollinen tapas-tauko kuuluu ohjelmaan.


13.10 Vaellus La Herraduraan (~3,5-4 h)IMG_1799

Vaellamme pitkin rantaa ja rantatörmää La Herraduraan, Almunecarin läntisimpään kaupunginosaan. Kapuamme majakalle nimeltä Punta de la Mona, nautimme huikeista näkymistä ja jatkamme alas La Herraduran rannalle tapas-tauolle. Vaellus on noin 10km mittainen.


IMG_118715.10 La Vinocotecan viininmaistajaiset (~3 h)

Leppoisat viininmaistajaiset Anan ja Carloksen luona La Vinocotecassa, jossa kl.14 on tarjolla toisaalta tapaksia, toisaalta La Mancha ja Rioja-viinejä.

Hakeudumme kävellen tähän bodegaan, noin kahden kilometrin päähän hotellilta. Taksilla voi hurauttaa takaisin kämpille. Ilmoittautuminen viimeistään 12.10.


IMG_3061

17.10 Granada/Alhambra (1/1)

Tutustumme palatsikaupunki Alhambraan ja sen historiaan, jonka jälkeen hakeudumme viehättävään Albaicin kaupunginosaan vanhoine, maurilaisine kortteleineen ja nähtävyyksineen.

 


ADA68026-BFEC-4462-981D-34BFF3F8588A19.10 Fugefest ( klo 15.30 – ~02.00)

Fuengirolan Fugefesteillä nähdään tänä vuonna ainutlaatuinen keikka, kun suomalaisen iskelmämusiikin kestosuosikit nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä lavalle, eli Meiju Suvas, Virve ’Vicky’ Rosti, Lea Laven ja tänä vuonna viimeisen ison kiertueensa tekevän Dannyn.

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen Ingves&Svanbäck matkatoimistoon! Stefan Sellberg, puh. +358-40-196 5189, stefan.sellberg@ingsva.fi

Järjestämme kuljetuksen Fuengirolaan, jonka hinta riippuu ilmoittautuneiden määrästä.


Puente nuevo_Ronda22.10 Romanttinen Ronda (1/1 pvä)

Tunnettu kalliokiellekekylä Ronda on monille Espanjan ilmentymä. Rondasta löytyy mm. Espanjan vanhin härkätaisteluareena, arkkitehtuurillisia ihmeitä, roomalaisajan viiniviljelmiä ja ylipäänsä historiaa kahden vuosituhannen ajalta. Näkymät kaupungin kalliokiellekkeiltä ovat henkeäsalpaavia.

IMG_2245


26.10 La Alpujarran aarteet (1/1 pvä)

Pampaneira – Bubion – Capileira La Alpujarran korkeuksissa sijaitseva kyläkolmikko antaa mahdollisuuden nähdä sekä viheriöivä jokilaakso, Barranco de Poqueira, että Sierra Nevadan lumiset huiput.  Gastronomiaakin on tarjolla.
Matkalla vuoristoon pysähdymme myös Velez de Benaudallaan ja sen kaikkia aisteja kihelmöivään puutarhaan, Jardin Nazarí.


FFEBF1C5-6F6D-40B5-A26E-A162A7B769F6

27.10 Hedelmävaellus – tutustumme paikalliseen luomuviljelyyn (3 h)

Mitä trooppisia hedelmiä Costa Tropicalin jyrkänteillä voidaan viljellä? No, se selviää jos lähdet ekologiselle hedelmäviljelmälle vaellukselle. Maistelemme myös niitä hedelmiä jotka juuri tuolloin ovat kypsässä vaiheessa ja lisäksi voit edullisesti ostaa mukaasi marmeladeja ja hedelmiä.


IMG_136529.10 Vaellus Acebuchaliin – unohdettuun kylään  (1/1pvä)

Pistä vaelluskengät jalkaan ja lähde päivän kestävälle vaellukselle Acebuchaliin, pienen pieneen kylään joka vuosikymmenet oli autio ja tyhjä Espanjan sisällissodan jälkeen ja joka herätettiin henkiin vasta 90-luvulla. Ilmoittautuminen viimeistään 25.10.2018


 

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: