14-15.3 Sevilla – Andalusian kirkkain jalokivi

Loistelias historia yhdistettynä taiteelliseen vaikutelmaan tekee Sevillasta taianomaisen. Käyskentelemme kaupungin keskustassa, vierailemme katedraalissa, Reales Alcázaresissa, Torre del Orossa kuin myös Plaza de Españalla. Hotellimme sijaitsee keskustassa Santa Cruzissa, juutalaisessa kaupunginosassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä niin katedraalista kuin Reales Alcázaresistakin.

Omaakin aikaa on, jos haluaa vaikka kävellä Guadalquivir-joen rantatörmillä tai juoda lasi viintä jonkun pienen torin laidalla. Tai käydä jossakin kaupungin monista upeista taidemuseoista.

Charterbussi vie meidät Sevillaan ja takaisin omalla aikataulullamme. Lähtö klo 8.00 ja paluu seuraavana päivänä noin klo 20. Pääasiallinen retkikieli on ruotsi, mutta tottakai homma hoituu myös suomeksi.

Matkan hinta on 215 €/henkilö kahden hengen huoneessa ja sisältää bussikuljetukset, neljän tähden hotelli Hotel Fernando III, joka on Sevillan keskustassa Santa Cruzin kaupunginosassa. Aamiainen ja torstain lounas kuuluvat hintaan, kuten myös sisäänpääsy katedraaliin ja kuninkaalliseen Real Alcazar palatsiin.

HUOM! HUOM! Sitova ilmoittautuminen viimeistään 12.2.2019


14-15.3 Sevilla – Andalusian kirkkain jalokivi
Lähtö to 14.3 klo 8.00, takaisin pe 15.3 ~klo 20.00
Hinta: 215€/henkilö kahden hengen huoneessa. Lisämaksu  yhden hengen huoneesta 50€.
HUOM! Vain 24 paikkaa. Vähimmäisosallistujamäärä matkan järjestämiseen 17.
Ilmoittautuminen viimeistään 12 helmikuuta 2019!


Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑