9-10.11 Sevilla – Andalusian kirkkain jalokivi

Sevilla on Lonely Planetin rankkauksessa ”Best In Travel 2018”, titteli, jota espanjalainen kaupunki ei ole koskaan aikaisemmin saanut. Joten 2018 on vuosi jolloin Sevilla pitää nähdä.

Loistelias historia yhdistettynä taiteelliseen vaikutelmaan tekee Sevillasta taianomaisen. Käyskentelemme kaupungin keskustassa, vierailemme katedraalissa, Reales Alcazaresissa, Torre del Orossa kuin myös Plaza de Espanjalla. Hotellimme sijaitsee keskustassa Santa Cruzissa, juutalaisessa kaupunginosassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä niin katedraalista kuin Reales Alcazaresistakin. Illallinen nautitaan lähiravintolassa.

Omaakin aikaa on, jos haluaa vaikka kävellä Guadalquivir-joen rantatörmillä tai juoda lasi viintä jonkun pienen torin laidalla. Tai käydä jossakin kaupungin monista upeista taidemuseoista. Barokkimaestro Murillon 400-vuotisvuosi kun on käynnissä juuri 2018, esimerkkinä mainittuna.

Kotimatkalla pysähdymme myös Andalusian ‘joulukylään’, joka on eniten tunnettu joululeivonnaisistaan, polvorones ja mantecados nimisistä pikkuleivistä. Näin ennen joulua joka ikinen leipuri leipoo 24/7 ja koko kylä tuoksuu sen mukaan…

Charterbussi vie meidät Sevillaan ja takaisin omalla aikataulullamme. Lähtö klo 8.00 ja paluu seuraavana päivänä noin klo 20. Pääasiallinen retkikieli on ruotsi, mutta tottakai homma hoituu myös suomeksi.

Matkan hinta on 225 €/henkilö kahden hengen huoneessa ja sisältää bussikuljetukset, neljän tähden hotelli Hotel Fernando III, joka on Sevillan keskustassa Santa Cruzin kaupunginosassa. Aamiainen ja ravintola-illallinen kuuluvat hintaan, kuten myös sisäänpääsy katedraaliin ja kuninkaalliseen Real Alcazar palatsiin.

HUOM! HUOM! Sitova ilmoittautuminen viimeistään 10.10.2018.


9-10.11 Sevilla – Andalusian kirkkain jalokivi
Lähtö pe 9.11 klo 8.00, takaisin la 10.11 ~klo 20.00
Hinta: 225€/henkilö kahden hengen huoneessa. Lisämaksu  yhden hengen huoneesta 50€.
Vähimmäisosallistujamäärä matkan järjestämiseen 17.
Ilmoittautuminen viimeistään 10. lokakuuta 2018!
Ilmoittautumislomake


Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: