Vandringsveckor 2019

Kom och vandra med Almuñécar som bas

Vi vandrar enligt mottot I lagom dos, vilket betyder att du inte behöver vara i superform. I regel gör vi inga speciellt utmanande eller långa vandringar och vi återvänder alltid till Almuñécar till kvällen. Här är dock terrängen sådan att konditionen får sig en boost ändå.

Almuñécar är en ypperlig bas för vandringar i naturparken Sierra Tejeda, Almijara y Alhama och i La Alpujarra-området på Sierra Nevadas sydsluttningar. Vi kan erbjuda både halv- och heldagsvandringar i olika landskap. Men alltid med tid för att beundra vyerna och för tapas eller pic-nic lunch.

Det går också bra att delta i våra vandringsveckor om du redan bor i Almuñécar och inte behöver logi (se nedan). Ta kontakt om du har frågor!

Skräddarsy din resa

Om du planerar en resa för en grupp vänner, kolleger, klubb-/föreningsmedlemmar eller en resa med ett speciellt tema och vill inkludera vandringsupplevelser. Ta kontakt! Vi kan hjälpa till att hitta förmånlig logi och intressant innehåll för er resa. Vi samarbetar med många andra lokala tjänsteproducenter i trakten.

Följande resor är planerade för år 2019.

2019

 


12-19.10 YOGA OCH VANDRA I ALMUÑÉCAR (i samarbete med yogalärare Marica Hinders, Yogateket)

 

 


15-21.10 HÖSTVANDRA I GRANADA (i samarbete med GN-wellness)

 

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑