Vandringsveckor 2019

Kom och vandra med Almuñécar som bas

Vi vandrar enligt mottot I lagom dos, vilket betyder att du inte behöver vara i superform. Vi gör inga speciellt utmanande eller långa vandringar och vi återvänder alltid till Almuñécar till kvällen.

Almuñécar är en ypperlig bas för vandringar i naturparken Sierra Tejeda, Almijara y Alhama och i La Alpujarra-området på Sierra Nevadas sydsluttningar. Vi kan erbjuda både halv- och heldagsvandringar i olika landskap. Men alltid med tid för att beundra vyerna och för tapas eller pic-nic lunch.

Det går också bra att delta i våra vandringsveckor om du redan bor i Almuñécar och inte behöver logi. Ta kontakt om du har frågor!

Vandra i Piemonte, Italien

Nytt för i år är en vandringsvecka i Italien. Då kommer vi att bekanta oss med flera små byar i Piemontes vackra vinlandskap. Den resan gör vi i samarbete med Ingves&Svanbäcks resebyrå.

Om du/ni planerar en resa för en grupp vänner, kolleger, klubb-/föreningsmedlemmar eller en resa med ett speciellt tema och vill inkludera vandringsupplevelser. Ta kontakt! Vi kan hjälpa till med förmånlig logi och att hitta innehåll till din/er resa. Vi samarbetar också med andra researrangörer.

Följande resor är planerade för år 2019.

2019


29.3 -5.4 VÅRVANDRING I ANDALUSIEN II (nya vandringar)


10-17.4 WELLNESS-VECKA I ALMUÑÉCAR


27.4 – 4.5 YOGA OCH VÅRVANDRA I ALMUÑÉCAR (i samarbete med yogalärare Marica Hinders, Yogateket) 


11-18.6 VANDRA I PIEMONTE (ITALIEN)
(i samarbete med Ingves&Svanbäck, ansvarig researrangör)


12-19.10 YOGA OCH VANDRA I GRANADA (i samarbete med yogalärare Marica Hinders, Yogateket)


GENOMFÖRDA VANDRINGSRESOR 2018

1-8.4 VÅRVANDRING I ANDALUSIEN (Fullsatt)

19-26.10. YOGA OCH VANDRA I GRANADA (Fullsatt)

Annonser

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: